RadoslavMihaylov.dir.bg

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(729)
Коментари
Видео
Календар
Публикации
Новини
Фото Галерия
За контактиПубликации / „Федерал Дивелъпмънт” и „Петрол Холдинг” създадоха„ФЕДЕРАЛ България Мениджмънт” АД

„Федерал Дивелъпмънт” и „Петрол Холдинг” създадоха„ФЕДЕРАЛ България Мениджмънт” АД
31.05.09 11:15

Автор:Радослав Михайлов
„Федерал Дивелъпмънт” и „Петрол Холдинг” обявяиха създаването на съвместна компания за разработването на проекти в областта на недвижимите имоти в България.
„Федерал Дивелъпмънт”, международна компания за управление на проекти и активи в областта на недвижимите имоти и „Петрол Холдинг”АД, водещо българско холдингово дружество подписаха споразумение за учредяване на съвместно дружество. 

То ще развива проекти в областта на недвижимите имоти със смесено предназначение (mixed-use) в България. Главният офис на„ФЕДЕРАЛ България Мениджмънт” АД ще бъде в София. 

Регионални офиси ще има във Варна и Бургас. Първоначалните проекти на фирмата ще са насочени към преобразуване и презастрояване 50-ина парцела, собственост на различни компании от групата на „Петрол Холдинг; „Нафтекс Петрол” и „Еврокапитал България” – собственик на недвижими имоти и др. 

Обектите ще бъдат преоборудвани за офиси, магазини и жилища. Инвестициите в проектите ще надхвърли 3 милиарда щатски долара през следващите десет години. „ФЕДЕРАЛ България Мениджмънт” АД ще търси и възможности за сдружаване с публичния сектор и общините за развитието на проекти, които да повишат стандартите в сектора на недвижимата собственост, както и качеството на живот. 

•Източник: imoti.net в раздел Инвестиции 
Радослав Михайлов 
20-02-2008
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0963